Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Temes  > Gestió de centres de recuperació de la fauna salvatge
 

Gestió de centres de recuperació de fauna salvatge

L’Àrea de Gestió Ambiental de Forestal Catalana, dins de l’encàrrec de la Direcció General de Polítiques Ambientals i  Medi Natural referent als treballs de cria en captivitat d’espècies amenaçades, recuperació d’espècies protegides i reubicació d’animals exòtics abandonats o decomissats, està executant d’acord amb el plec de prescripcions tècniques: 

 • La recuperació d’espècies protegides:
  Serveis tècnics especialitzats en relació amb el manteniment, la rehabilitació i les atencions veterinàries dels animals dels centres de recuperació de fauna del DMAH, així com l’adquisició del material necessari pel funcionament correcte dels centres: alimentació dels animals, medicaments, material fungible i d’infermeria i d’altres lligats directament a les tasques pròpies de la recuperació d’espècies animals de fauna autòctona.

 • La cria en captivitat d’espècies amenaçades:
  Serveis tècnics especialitzats en relació amb la coordinació, el manteniment i les atencions veterinàries dels animals dels diferents programes de cria en captivitat d’espècies amenaçades. Adquisició del material necessari per al funcionament correcte del programa de cria: alimentació dels animals, medicaments, material fungible i d’infermeria i d’altres lligats a les tasques de reproducció en captivitat d’espècies amenaçades. 

 • L’atenció pública i l’administració:
  Serveis administratius lligats a les diferents actuacions del centre, atenció pública presencial, telefònica i escrita. S’inclouen les tasques d’arxiu, recopilació de dades i estadístiques.

 • La captura, el transport, l’atenció veterinària i la recerca de llocs de reubicació de fauna exòtica decomissada o abandonada:
  Serveis lligats al maneig d’animals exòtics decomissats o abandonats.
Data d'actualització: 05.07.2010